Sahabatku

Wednesday, April 16, 2014

Comeback! artis ke?

Assalamualaikum :)

Ya Allah, mcm dah tak reti mcmna nk buka blog..nak buat entry..terkial-kial sebab guna phone jer..lappy semua rosakk! :(

Hampir setahun saya tak update blog ni waima sebiji gmbr pun takde..

Tepuk tangan sikit! Clap! Clap!
Rekod baru tercipta..
Busy ke??
Yer mungkin terlalu sibuk mengejar dunia dan InsyaAllah ada juga bekal untuk akhirat :))

Takde banyak pun yg berubah dlm masa setahun lepas..status pun masih sama..cuma up sikit..jd anak dara yg semakin tua..miahaha

Ok la untuk my very first entry utk setahun yg lalu dan tahun 2014 ni..xde benda nk cerita..next entry saya nk kenalkan 4 org insan baru dlm family kami.. hihi..
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Анна Лапина said...

Сексуальные проститутки sex-ra.com В виде печатного слова мысль стала долговечной, как никогда.
готовы предоставить тебе все ... В большом городе так трудно найти проституток – Киев не исключение Ласковая индивидуалка, прекрасно сложена и ухожена. Приеду к Вам или приглашу в гости мужчину, желающего приятно провести досуг с проституткой.

Intan Saffyna said...

hi, saya datang singgah sambil follow sini :)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D