Sahabatku

Thursday, December 8, 2016

Traveloka buat contest lah!!

Assalamualaikum :)


Ya Allah, berzaman tak update blog tau πŸ˜…
Tiba-tiba harini dapat seru buat entry baru..ni semua gara-gara traveloka la ni..tak tahan nak juga join contest dorang #MyTravelokaEscapade ..mula-mula nak buat post kat facebook jer..tapi maluuuuu πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
So, kita decide la buat entry kat blog sebab boleh jer nak guna facebook or blog 😊.

Nak tau contest apa..tuuuu ☝☝☝☝ sila tengok pic kat atas tu wlpn cuma screenshot tanpa crop πŸ˜‚...best kannn kalau menang..rezeki masing2 sapa tau kan..

Saya kalau ada rezeki menang contest ni, saya nak pergi Pulau Langkawi..alaaa kan ada byk pilihan yg best..ada kat luar negara kot kenapa nk pilih kat Malaysia???
Umur dah 32 tahun soon 33, belum pernah hayat lagi jejak kaki kat pulau Langkawi..asyik dengar cerita orang..asyik tengok gambar org kolek pinggan mangkuk murah dr langkawi..kita pun teringin juga πŸ˜‚ kannn.
Benda paling saya tringin kalau dapat pegi langkawi of course la nak naik cable car wuhuuuu...perghhh mesti best tengok pemandangan yang indah dari atas..
Ko kan gayat..ah takpe gayat boleh letak tepi dulu hehehe..
Kalau dah nama perempuan, paling tidak mesti la ada sikit-sikit nafsu nak shopping kannn...teringinnya nak shopping kat area duty free..saya tak minat chocolate tapi saya minat pinggan mangkuk...Ya Allah tak tau nak kata apa la kalau dapat shopping periuk belanga murah-murah..syokkk habis!
Eh! Paling penting kalau pergi Langkawi mesti la ambik gambar kat dataran helang..baru la sah dah sampai Langakawi kan..mercu tanda tu hihi..
Ala dapat layan tengok hidupan laut kat underwater world pun lagi syokkk..pastu pergi pantai sambil jalan-jalan tengok pemandangan...saya tak minat sangat tempat-tempat sejarah..so, dapat pergi kira bonus la..tak sempat pergi pun tak rasa rugi sangat hahaha sebab asyik pinggan mangkuk terbayang-bayang..

Kalau korang pula rasa nak pergi mana kalau menang??? Tapi nak menang kena lah join contest dulu..jommm la p LIKE Facebook #traveloka 😊😊😊

#MyTravelokaEscapade
#travelokacontest





TERIMA KASIH SUDI BACA :)

0 comments:

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D