Sahabatku

Tuesday, October 23, 2012

Short Trip to Brunei Darussalam

Assalamualaikum :)


Hey uolss!! 
Lega sangat semalam dapat tidur awal..rasa hilang semua penat hehe..pukul 8 dah terbongkang, kalau ikutkan nak tidur lagi awal sebab memang mata dan otak dah ak boleh bagi kerjasama dari pagi lagi..

Hujung minggu lepas saya dan 3 orang kawan pergi Brunei..pergi 2 hari jer, kami buat road trip..dari sabah tak la jauh mana pun..mungkin dalam 5 atau 6 jam jer, tapi bayangkan la kepenatannya..hari jumaat kerja lagi..sabtu terus gerak ke brunei dan di sana takmau bazir masa yang less than 48hours kami berjalan ke sana sini..ahad petang terus  gerak balik sabah dan isnin kerja..sangat penat..hehe

Saja tak mau ambik cuti..sebab annual leave saya tinggal berapa ketul jer lagi..nak kena save untuk tahun depan InsyaAllah nak pergi tempat lain pula yg lebih sedikit hehe..

Nanti saya akan buat entry pasal short trip sya ni..nak share pengalaman dan mungkin boleh jadi panduan untuk siapa2 yang teringin ke negara kaya minyak tu hehe..


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Tihara said...

as salam

bestnye dapat g brunei..seronok tgk tpt orang kan :)

misshannajr said...

@Tihara best kak..walaupun tak besar mana tp dapat pengalaman kat tempat org pun ok :)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D