Sahabatku

Wednesday, September 19, 2012

Dedikasi buat Blog Intan Berlian

Assalamualaikum :)

Dia dah femes..yer bagi saya blog ni dah cukup femes dah esp di kalangan ibu-ibu..bapak..bapak eh! terdangdut la pulak hehe..bapa-bapak mungkin tak ramai sgt la kot sebab selalu tengok yang berjela-jela komen tu pun kebanyakannya kaum hawa :)

Menonong jer cerita itu ini tapi tak introduce pun blog sapa kan..adoyaiii! 

IntaNBerliaN

Yer entri kali ni saya dedikasi kan khas buat kak Ina empunya Blog Intan Berlian ..saya memang gemar benar la serbu blog ni..kadang-kadang tu hampir semua entri setiap hari saya akan layan..walaupun cuma komen satu dua entri..kadang-kadang tu segan juga..kot la menyemak jer asyik saya jer muncul tu yang control nak komen tu miahaha,,

Best jer baca catatan harian kak ina pasal permata hati dia dan suami..sapa lagi kalau bukan si cilik Alisha tu..kadang-kadang tersenyum jer baca..kak ina ni jujur bercerita, tak lebih-lebih sangat..

Banyak juga tips yang kak ina share untuk para ibu, cerita pasal pregnant..huh! yang ni seram sket hehe..cerita pasal breasfeeding..this part i like most!! saya sangat berminat dengan orang yang support kempen penyusuan susu ibu..

Dan kalau korang nak tahu yang paling best..bestttt pasal blogger satu ni selain dia ada senyuman yang manis..macam nama blog dia la hehe...kak ina juga hampir setiap kali kita tinggal jejak kat blog beliau, dia akan jejaki kita balik..huhu kadang-kadang terharu juga..banyak-banyak blogger femes yang semakin hari semakin meningkat naik kak ina memang saya tabik spring punya..kalau kita komen dalam 3 entri beliau..dia akan datang balik komen untuk 3 entri kita juga..tapi mesti pening juga kak ina nak komen kalau entri sekali seminggu jer muncul miahaha :P..ni yang buat kita jatuh sayang kat akak ni..






TERIMA KASIH SUDI BACA :)

29 comments:

IntaNBerliaN said...

hihiii tu yg pentingnya kotak jerit anna, so, kak ina leh teriak kat situ gtau dtg jenguk anna... hehehe

btw, thanks sgt2 buat entry ni.. terharu kak ina.. thanks jugak sbb selalu sggah blog kak ina.. nak komen semua entry pun xpa, xdanya nak semak.. hihii

sayang anna jugak!!... :-)

izan mama mia said...

singgah dari blog yang dipromote..intan berlian...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tiap2 hr mesti singgah blog kak ina..best :)

mama aryan said...

sama la dgn akak ni..tiap2 hari mesti terjah blog intan berlian tu

eza miza said...

singgah dari blog intan berlian..

fieda said...

singgah dari blog ina..

Fazlinil Irma said...

assalamualaikum...

dtg jengah dr blog ina.. sama jgak dgn sy.. segan dgn ina. selalu dtg jenguk blog komen.. sy plak yg segan nak komen/tinggal jejak dkt blog dia..

salam kenal.. :)

Haryati Faizal said...

suke baca gak blog intanberlian ni...

Nisa Greennnpanda said...

salam knal, hehe..
sy pun suke gak bc blog ina..
mcm kewajipan lak, hehe.. ^_^

NugRuL SakuRa said...

singgah dari blog kak ina :)

Si Matatajam said...

Singgah dari blog yg dipomot Ina ni, hi hi kak M mai follow sini...keep in touch^_^

Eca Dwinky Asha said...

singgah dri blog kak ina..dia mmg rajin BW..tu psl xhairan komen gtu byk.hehehe :)

shahdiana said...

bestnya macam ni...sharing is caring...

misshannajr said...

@IntaNBerliaN thx kak bg inspirasi...semoga terus sukses berblogging :) *hugs*

misshannajr said...

@izan mama mia hai mama izan..tQ singgah sini..

misshannajr said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief kalau online jer msti layan blog kak ina ni..best santai sgt :D Tq singgah sini hehe

misshannajr said...

@mama aryan ramai org suka terjah blog ibu alisha ni.. tQ singgah sini mama aryan :D

misshannajr said...

@eza miza tQ singgah sini... :D

misshannajr said...

@fieda hye kak fieda..blog akak pun sya selalu gak terjah hehe..tQ singgah kak :D

misshannajr said...

@Fazlinil Irma Waalaikumsalam :) oh! kak ina kata jangan segan2, dia lagi suka kalau ramai2 terjah blog dia hehe TQ singgah sini :)

misshannajr said...

@Haryati Faizal sama la kita tu hehe..byk info kat blog kak ina ni..kdg2 boleh gelak jer baca :) tQ singgah

misshannajr said...

@Nisa Greennnpanda hai salam perkenalan, hehe blog best msti la semua org suka kan :) tQ singgah sini hehe

misshannajr said...

@NugRuL SakuRa salam perkenalan, tQ sudi singgah sini :)

misshannajr said...

@NugRuL SakuRa thanks sudi singgah sini..salam perkenalan :)

misshannajr said...

@Si Matatajam hye kak M..tQ sudi singgah sini dan folo blog usang ni hehe.. :)

misshannajr said...

@Eca Dwinky Asha Thx sudi singgah sini, harus la kan kak ina kita tu mmg kuat berjalan.sna sini dia BW hehe

misshannajr said...

@shahdiana tQ sudi singgah..yer always sharing is caring la kan hehe..salam perkenalan

misshannajr said...

@shahdiana tQ sudi singgah..yer always sharing is caring la kan hehe..salam perkenalan

Myra Jay said...

Singgah dari blog Ina..

Ina memang best, mesra blogger ;)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D