Sahabatku

Sunday, July 1, 2012

Salisbury steak pie..korang tak terliur ke?

Assalamualaikum :)



Gambar pinjam dari Koleksi1001resepi

Nom..nom..nom..tak habis lagi meleleh air liur ni haha..sodapnya la pie ni..kalau dapat makan time panas-panas lagi perghhh...nak tahu resepinya kena la pergi Blog kak ida

Tahu tak kalau korang join woww 1001 giveaway yang kak ida anjurkan tu dan menang..ehem! diulang kalau MENANG pie maker yang datang khas dari perth ini, korang juga boleh buat pie macam kat dalam gambar ni hehe...kalau la saya menang..kalau la kan..rasa macam nak buat pie banyak-banyak pastu bg korang try..tapi rasa jelah..haha..macamna la nak bagi uolss..kalau dekat takpe kan..

Bukan setakat ni jer..ada banyak lagi hadiah tau..memang berbaloi la uolss!

Boleh bagi kat mak kalau taknak guna..yelah uolss kan ramai yang masih muda remaja..kot la malas nak guna boleh jer hantar balik kampung..hahhh! time balik kampung boleh la bodek mak minta tolong buatkan hehe..pasti mak bertambah sayang.

Kalau rasa nak belajar masak yang sedap-sedap kat Blog koleksi 1001 resepi ni boleh rambang mata la uolss nak pilih mana satu resepi nak try..mudah dan sedap! serius..tuan punya blog ni kak ida memang sempoi la..dah la sudi share resepi yang banyak tu, nama pun koleksi 1001 resepi kan..murah hati pula buat GA ni bagi hadiah yang ohsem-ohsem belaka..

Cepat korang..sapa belum join lagi tu ada banyak masa lagi ni...


p/s tQ kak ida sudi bg pinjam gambar-gambar dari blog akak :D


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..tak menahan tgk..lapar terus..
Bestnye pie maker ni..

IntaNBerliaN said...

gambar first tu xmenahan.. sedap je nmpk...

misshannajr said...

@LiLy @ MumMyQiStInA harus la sedapkan..tgk cheese yg meleleh tu adussss! best kan..kalau ada rezeki menang bestnya la...amin.

misshannajr said...

@IntaNBerliaN banyak lagi gambar2 kak ida ni yang memang buat kita menengok ni sesak napas jap! tahan air liur haha..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D