Sahabatku

Wednesday, July 11, 2012

wowww 1001 giveaway



Assalamualaikum :)

INI ADALAH ENTRY MELEKAT, UNTUK ENTRY TERBARU SILA SCROOL KE BAWAH :)

koleksi1001resepi

Ehem! ada yang terliur tak nengok header kat atas ni..oh! maksud saya header kat post ni, bukan header blog saya..pitam jap kalau ada yang terliur tengok header saya..haha sapa pula yang terliur sangat nak makan selipar jepun kan.

Okeh..okeh! jangan nak melalut sangat sebab dijangkakan entry ini agak panjang beratus meter yer.

Ini adalah promosi GA yang kak ida dari blog KOLEKSI1001RESEPI ...sila klik link ini yer.

Syarat-syarat penyertaan pulak adalah sangat mudah..cuma LIKE







Senang jer kan..takde buat apa pun..cuma LIKE dan ADD jer :D

Sekarang part yang paling best nak story..sebab ni juga la saya subuh-subuh lagi dok tercongok buat entry ni sebab malam tadi Broadband langsung taknak bekerjasama..ok kalau dah namanya GA kan mesti ada something ni kan....HADIAH..HADIAH!! hahaha..saya rasa ni adalah GA yang paling best bab hadiahnya..semua mebeles!

Mungkin ada yang rasa tak sesuai dengan jiwa..wei!!! jangan cakap camtu..adik-adik..abang kakak..pakcik makcik..kalao korang menang dan takmo hadiah-hadiah ni semua..sila minta alamat rumah saya dan pos kat saya hahaha..takde la gurau jer..boleh jer bagi hadiah kat mak..isteri..mak mertua ker..nak bodek bakal mak mertua pun boleh kihkih! 

ok..nak tayang dah ni..nebes tak? haha jom kita terjah hadiah nya..

Table Runner dan juga sarung kotak tisu yang cantik bersulam datang dari vietnam


Bakul yang cantik datang dari Sydney


Dessert Plates yang ohsem


Barangan Tupperware


Tall Mug yang cute


Another Table Runner..plus Bekas kotak tisu dan pelapik gelas yang cantik from Vietnam

Dan..yang INI..arghhhhh!!!!!!!!!!!!! nak..nak..korang bukan senang tau nak dapat yang ini..datang dari jauh ni dan sangat menjadi idaman kalbu lapisan masyarakat haha gitu! satu CMG dah dapat..dia pun rasa nak pengsan bila kak ida cakap dah reserve 1 untuk dia..kalau CMG pengsan saya pula kalau dapat ni tak tahu la nak kata apa..hehe 

ada 3 lagi tau korang!!!! bukan 1 tau....ugh..ugh..sesak napas den!


Pie Maker dari Perth Australia!!

Ok tenang..tenang..haha..
akhir kata dari saya jom la klik link Blog 1001 resepi untuk join..memang tak rugi uolss!!
oh yer! lupa pula..pemenang akak ditentukan mengikut top referral..sekian.


p/s korang pengsan tak????



TERIMA KASIH SUDI BACA :)

14 comments:

Tihara said...

best2 hadiahnya..good luck dear :)

misshannajr said...

@Tihara akak try la juga..mana tahu ada rezeki kan... tQ kak amin ya rabb

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck ye..~

misshannajr said...

@LiLy @ MumMyQiStInA thx mommy Qis :D

Che Rosliza Che mat said...

Banyaknya hadiah..good luck.

[PCL] said...

pai maker tu buat sy cmnak pengsan td...haha. gud luck !!

misshannajr said...

@Che Rosliza Che mat tQ kak..jom join sekali

misshannajr said...

@[PCL] saya dah pengsan 2 kali dah PCL hahaha..tQ..

fieda said...

mmg mcm nk pengsan tgk hadiahnya...good luck..

misshannajr said...

@fieda maunya tak pengsan..tu baru tengok..kalao menang tak tahu la..kot pengsan..bangun pastu pengsan balik haha

Woofer Storm said...

perghh hadiah boleh tahan juga ni.hehe gudluck^^

misshannajr said...

@Woofer Storm memang pergh sgt tau haha..tQ :D

kkida @ 1001resepi said...

salam,
kkida nak jemput hanna hadir ke majlis GA di restoran rebung minggu depan...hanna termasuk dalam top ten dan berpeluang memenangi satu hadiah GA...:) please confirm dengan kkida secepat mungkin ye...thanks.

Azza Afdzal said...

gud luck...

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D