Sahabatku

Saturday, June 30, 2012

Saya bukan anti sosial pun

Assalamualaikum :)

Saya tengah berkursus ni kat The Palace Hotel Kota Kinabalu..start jumaat lagi sok habis la..kejap jer..
mula-mula tak nak stay kat hotel tapi bila jadual pack sangat memang tak larat pula nak drive walaupun umah memang tak jauh..

Malam tadi tak boleh tidur ntah sebab apa..lapar kot hehe,,sempat juga pergi kedai mamak layan makanan pebret saya..roti telur garing..akibat tidur lewat malam tadi kul 1.30am kot..pagi tadi masa sesi ceramah Ya Allah rasa nak menggelongsor jer dari kerusi nak baring kat karpet..memang mengantuk sangat, lagi best duduk pula betul2 depan penceramah haha..harus la asyik kena soal..

Ni pun baru habis dinner..malam mesra kononnya..macam biasa la kalau malam mesra mesti kena buat persembahan kumpulan..aduh! ni yang lemah ni..saya ni memang agak pemalu kalau kat atas pentas..hilang terus perangai kepoh haha..

Bila dah habis acara formal maka mula la sesi melalak..dorang memang gila karoks! kena pula suara memang cun hehe..saya ni sedangkan bercakap pun sendiri segan nak dengar apatah lagi nak nyanyi kan..memang tak la jawabnya..

Bila dah karoks tu apa lagi..dah kena dengan lagu semua pun join meronggeng pulak!
macam-macam tarian keluar..tapi yang tetap ada tu mesti la sumazau..saya memang tak reti menari bagai ni..
tadi berapa kali kena tarik ke depan tapi sorry la memang tak dapat nak sporting la..

Mungkin ada yang kata saya ni jenis anti sosial..biar la, saya tak kisah pun hehe..
memang saya tak berapa minat la..nak buat camana kan..saya cuma boleh tengok jer..dah cukup baik saya tak tinggalkan majlis hohoho..

Saya memang tak diajar buat semua tu..apa la bezanya saya dengan orang-orang yang dok terkinja-kinja kat kelab malam tu kalau saya pun join sama..menari lelaki perempuan..yang tinggal suami kat rumah dah tak ingat kot pesanan suami..ker dah lupa suami terus hehe..macamtu juga dengan si lelaki..walaupun dorang tak over tapi...tapi saya tetap tak boleh..orang jenis macam saya ni memang anti sosial ker??

hurm! tepuk dada tanya iman la kan..

ok la nak layan la cerekarama dulu..pastu nak tidur esok sambung dengar ceramah lagi :D
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

[PCL] said...

yeah ..ngantuk masa ceramah tu cm penah ku rasa adoiyaiii walau pon mlm sblmnya tido awal..hehe.

bagus..sy puji sikap awk, xdernya nk sporting sampai lupa anak/isteri/suami yg ditinggalkan. ..biar apa tanggapan org yg penting kita tahu apa kita buat...itu bkn anti sosial wahai sesiapa yg beranggapan mcm tu , cepat sedarlah yer..tak semua org sama kelakunya.

@misshannajr: 2 putri pcl nih sama jer, tp Hanis Umairah dah jd model utk blog nih...haha, kakak dia tu malu2..

misshannajr said...

@[PCL] InsyaAllah moga Allah tetapkan hati ini..
oh! patut la haha..model blog rupanya.

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D