Sahabatku

Friday, February 17, 2012

1st segmen : Jom Review Blog Kami by Tiera

Assalamualaikum :)


Sementara nak tunggu waktu maghrib sempat lagi nak join segmen cik Tiera kita ni..
Segmen yang simple dan senang nak follow instruction dia..
Jom la kita ramai-ramai join..kita support kawan-kawan blogger kita..kalau bukan kita yg support takkan la opah kat kg tu pulak nak support kan hehe...

Kalau nak join sila terjah Blog Cik Tiera ...sambil-sambil naikkan traffic blog boleh juga berkenal-kenalan kan :)

Macam yang Cik Tiera cakap kena tag at least sorang kawan..
saya nak tag 2 orang kawan saya yang gojes ini..



p/s selamat berhujung minggu :D


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

7 comments:

Tiera Nordin said...

Tq sebb support segmen 1st saya. ^^

misz_eyza said...

gud luck akak...insyaAllah nt saya join ekk.

Pupel Liyana said...

gud luck kakak. ada rezeki pasti menang hehe

gεgυяl кechiкツ said...

singgah sniy ^^
fllow done . .
singgah lah blog kite pulak ea !
hee

http://sukasukimystory.blogspot.com/

Miss M said...

hi there! miss m here! ^_^ came from the same segmen.. bw here!

priya darshini said...

Hye there, Came from the same segmen.. BW here.. Nice blog..

Fatin Shahira said...

follow u dari segmen yang same :)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D