Sahabatku

Sunday, January 1, 2012

Tudung People..godaan di tahun baru :D


Assalamualaikum :)

Wah! hari pertama tahun baru dah buat N3 pasal goda menggoda pulak kan..hehe..tp takpe kalo godaan ke arah kebaikan kita sma tolong goda ok haha! eh..lupa plak selamat tahun baru masihi awak semua.. :D

Ok 01.01.2012 sya berjaya bangun lambat sbb harini cuti stlh sebulan trs terusan kerja dan esok start keja dah..uolss msh cuti kan..bg org2 yg gigih nak carik rezeki lebih mcm kami2 ni trskan kerja dgn seikhlas hati..bukan sbb nak duit smata2 ok! psstt!! apalah nasib tercabut undi OT tuk 2 bulan berturut2..mode: pengsan jap :P

Bangun2 jer td tak pikir dah nak bekfes..kul 11am dowh! haha..tdr blk pas subuh, nsb tak kena sound! hikhik..bukak mata trs ngadap lappy..layan FB..biasalahkan..dok layan status kawan2..dan dari situ la sya terjumpa sesuatu yg buat sya jatuh cinta pada pandangan pertama..TudungPeople  kat sini pertama kali sya nampak org jual tudung yg betul2 mengikut syarak pemakaian tudung..tudung yg bersaiz agak besar so that boleh ttp aurat dgn sempurna..model2 yg menggayakan tudung2 dorang pun buat style yg menarik dan pasti mmg menutup aurat..dan yg paling super duper best adalah....TUTORIAL...ya! dorang ada sediakan vid cara2 nak pakai tudung mcm model2 dorang..super best kan :D

Sooooooo...jom la ramai2 layan tudung kat sini ok..sgt menggoda jiwa..


p/s xde istilah terlambat kalo nak buat kebaikan..late better than never :)) jom ttp aurat
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

NiaLidia. said...

salam, haritu ada daftar GENG fiQ'Ra ke? blogger card dah lama di siapkan.. boleh refer link ni http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/blogger-card-geng-fiqra.html ... berharap dapat letakkan blogger card di blog dan semua ahli geng fiqra, wajib meletakkan kad itu.. kalau nak undur diri dari geng fiqra, beritahu di email, fiqra91@gmail.com.. kerjasama awak amat dihargai ^_^

misshannajr said...

aiks! awak tak nmpk ke kad yg dok trgantung2 kat sidebar tu..dah lama pun gantung..tak nmpk ker?? kat bawah feedjit..kata blh letak kat mana2 yg boleh nmpk..rasanya tak tersorok pun tmpt tu..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D