Sahabatku

Sunday, August 21, 2011

Soploh org followers..

Assalamualaikum :)

Tgh buat apa tu?..mengukis mcm sya jgk ker hehe..tgh siapkan order tat nenas dgn suji ni..take 5 jap letih..berapa jam punya kerja cuma dapat 5 balang jer..

Hari tu sya ada join satu segmen yg skytech buat.."segmen jom kenal dan tambah rakan blogger"
dia ada tanya berapa org target rakan blogger yg kita akan dapat dr segmen ni..sya letak soploh orang jer...soploh org tu pun dah kira ramai bg blogger baru mcm sya ni hehhe..

hurm! nak dapatkan soploh org ni pun rasa mcm x kompiden jer..huhu..sehari lps segmen tu baru ada yg start follow @ jd sahabat sya..hehe..ada jgk org perasan kewujudan sya :P
lepas tu ada lg..lg dan lg..tp target still x tercapai..ala xpe lah..dua tiga org pun kira ok dah..
tp alhamdulillah..smlm update target jumlah sahabat blogger sya dr segmen ni tercapai..dapat jugak soploh org..cukup la tu buat masa ni..dan sahabat sya skrg ada 22 org..

ni dia sahabat2 baru sya..korang terjah la blog dorang..tambah kenalan..InsyaAllah sya akan dtg jenjalan kat blog mereka2 ni kalo ada masa :D

http://nurain-kisahhidupku.blogspot.com/.
http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/
http://cheguabbas.blogspot.com/
http://iamsakurafreaks.blogspot.com/
http://auntieaqil.blogspot.com/
http://farahdiesel.blogspot.com/
http://juzstayhere.blogspot.com/
http://mehbelake.blogspot.com/
http://lhthebest12.blogspot.com/
http://zulfattah.blogspot.com/

p/s slmt hari raya..haha..lari tajuk





TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

Farahin Ahmad said...

selalu-selalu la datang blog saye ye ..hehe

misshannajr said...

InshaAllah..kalo ada masa kita BW sama2 sambil pimpin tangan heheh

Zul Fattah said...

spuluh? xpe la.. aku no spluluh.. haha..kita kawan kan?

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D