Sahabatku

Saturday, February 2, 2013

Dah jumpa "SEMANGAT" itu..

Assalamualaikum :)


Tergaru-garu kepala..bukan sebab ada kutu tp pening dah tak reti nak buat entry..nak insert pic ponngg dah lupa hehe..sekian intro saya..

Lama giler tak update blog kecintaan ni..nasib tak lupa password kihkih..
Apekejadahnyerrr masuk-masuk blog dah tayang kek ni kannnn???
hehe..saja..kot ada yang rindu menatap kek hasil kejadian tangan aiii kannn..ni la dia nak menunjuk jap :P

Hampir-hampir give up dah nak melawan kemalasan nak hapdet blog ni..aiii busyyy tauuu..macam tak cukup 24jam sehari..wekss!! padahal bengkok jer tak dok hadap lappy..tp nak buat 1 entry punya la payah..ada la datang jenguk dari jauh jer hehe..walaupun jumlah sahabat2 yang dok ikut blog ni tak berkurang mahupun bertambah tp Alhamdulillah ada gak yang sudi menjenguk..pastu td aii gelak sakan bila tengok keywords kat nuff selama aii tak jaga blog ni..macam-macam korang carik haha..

Hah!! kek kat atas tu aii buat masa birthday adik tecik tua kami haritu..31 jan sebenarnya tapi celebrate awal sebab dia dah nak balik CFSIIUM..gigihkan juga diri nak buat itu ini..sempat la bakoor sebiji kek ni pastu sejukkan pulak dengan snowww...jd la snow cheese cake bakorrr hehe..aii tipu..pastu buat nasi tomato dan ayam masak merah..gulpp! aii lapor..
nanti la saya share resepi ek..giler gigil tangan ni nak taip tau..ni namanya keterujaan ekstrem :P

Uollss!! Alhamdulillah...saya bukan saja-saja taknak hapdet blog ni tau*alasan* hehe..tapi aii sebenarnya busy sket..aii ada buat biz sket..jual cadar corak kartun..pastu jual coklat minda dan chocollagen..aii dah cantek tau sekarang sbb mkn collagen hahahaha..nak sedapkan hati sebab gigil ni lagi setahun nak masuk 3 series..harus la nak kena makan collagen bagai..persiapan bak kata orang..hehe..

Dan 2 hari yang lepas saya dah berjaya buat online shop saya..Alhamdulillah..tak sangka..semuanya tiba-tiba jer.. kalau nak jenguk moh la ke Hanna's Little SHOP ...kecil-kecilan jer pongg..baru nak mula..segan lagi ni..jalan pun tunduk jerrr.. kihkih..

ok la sekian Wassalam..babai uolss..


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

5 comments:

IntaNBerliaN said...

laa hana n akak beza setahun je ke.. hihii.. kak ina akhir bln ni genap 30.. hahah

kak ina dah like page on9 bzz hana.. moga berjaya

wah, pandainya hana buat kek.. kek apa tu?.. menggoda tgk!! hihii

misshannajr said...

@IntaNBerliaN hehe..tQ kak ina sbb bg support kat online shop saya tu..kalau berminat boleh la supinggg sanaaaa hehe..takden maknanya la pandai pun kak..sikit2 boleh la..ni namanya snow cheese cake..bg pengemar ciskek mmg ngam la..kaya dan mewah dengan cheese..

mamaDiana said...

bagus Hanna..., mula dengan semangat walau kecil xpa ...saling menyokong . thanks

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D