Sahabatku

Friday, July 13, 2012

Suami Isteri jangan la romantik tak bertempat

Assalamualaikum :)


Salam Jumaat Uolss!
Aduh pening la kepala ni tadi gatai sangat minum nescafe..sapa suruh kan dah kepala ting tong sekarang :P


Makin tambah pening tadi masa nak pergi parking ternampak gelagat sepasang suami isteri..agaknya la sebab nampak bukan macam muda lagi..tak tahu la pula kalau depa cuma pasangan kekasih..kalau betul lagi teruk lagi la..


Masa tu dah jam 11.35 kot..kat sabah kami rehat hari jumaat jam 11.30am..couple tu baru la terhegeh-hegeh nak pergi masuk klinik..boleh lagi la si lelaki siap tolong bukakan pintu kereta..hurm! dalam keadaan kelam kabut rasanya tak perlu la kan nak jd queen sangat..pastu si lelaki start peluk pinggang si isteri..saya pun tak tahu kenapa dok perhatikan dorang..sebab geli kot! dah umur macamtu pun tak tak rasa malu..si isteri pula peluk pinggang suami..alahai romantik kemain lagi..pastuuu....ada la lagi...malas dah nak tengok..terus jalannnn...


Bukan motippp nak mengumpat sangat kan..saya pun tak kenal depa sapa..


Tapi cuma nak cakap kat sini, perlu ke nak tunjukkan sangat aksi-aksi sebegitu kat khalayak ramai..walaupun anda tu pasangan suami isteri yang memang sah serta sahih halal untuk berbuat demikian..tapi bukan untuk tatapan umum kan..


Bayangkan la kalau ada anak muda yang nampak..dah dapat satu contoh live depan mata..


Orang kata biar la romantik pun tapi bertempat kan..kalau kat rumah tu buat la romantik macamana pun suka hati la..korang memang HALAL untuk semua tu..tapi please jangan buat video klip kat luar ok...tak seswaiii!!!!..




p/s naik juling mato hakoooo..


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Ucu Faridah said...

tajuk video klip tersebut adalah...."JGN PANDANG KAMI NANTI ANDA JULING"....hihihi...

9n0L4 said...

bukakkan pintu tu sunnah dik. kawen cpt, nnt boleh amal. hee. ;)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D