Sahabatku

Sunday, April 15, 2012

Terima Kasih!!

Assalamualaikum :)






Yehhaah!! happy tau dapat hadiah..Jumaat lepas sya dijemput ke Hospital tempat bertugas sebelum ni untuk jamuan perpisahan staff yang berpindah dan juga yang bersara.. saya la antara yang transfer tu..pergi kejap jer sebab masa tu banyak kerja kat tempat baru..

Seronok rasanya bila diraikan..walaupun cuma majlis simple tapi memadai la kan..sekurang-kurangnya ada. Sempat juga menitipkan ucapan terima kasih dan memohon kemaafan pada semua.

Saya paling suka bila dapat hadiah hiasan dinding ALLAH dan MUHAMMAD tu..hadiah tu PERKIPS yang bagi..Alhamdulillah, boleh la sangkut kat dinding pasni..

Setiap kali pindah mesti dapat hadiah..kecik ke besar semua saya hargai..sebagai kenang-kenangan :)



p/s kakak saya kata dah-dah la asyik pindah tu..banyak dah dapat plak "Jasamu Dikenang" hehec

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Cik Adieb said...

Ehhh,hospital Papar?Wahhh,sy dgn kwn2 suka pegi hospital Papar

misshannajr said...

la ya ka..kamu tinggal d papar ka hehe..skrg kakak pindah sdh dr sana :)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D