Sahabatku

Thursday, April 5, 2012

"Segmen Nasz : Spontan"

Assalamualaikum :)


"Malam ni saya insomnia dan asyik nak Blog Walking"





p/s haha harap-harap la boleh terima pakai :P

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

38 comments:

NasZ said...

hahaha. terlebih satu ayat tu. berayat-ayat plak. anyway, still accepted.

thanx sudi join.

misshannajr said...

En nasz satu ayat ke satu perkataan..berbeza tauuuu hahaha...

eLLa n aLia said...

tu dua ayat yang digabungkan dengan perkataan 'dan'.. haha, memain.. ayat spontan ella lagilah salah..
dari segmen yang sama dan terus follow..
http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/10-segmen-nasz-spontan.html

Rahmah Ram Ram said...

as salam...

singgah sini lagi dari segmen yang sama dari En Nasz....kalau sempat marilah ber BW lagi agar dapat mengeratkan silaturrahim kita...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Emma said...

Opsss Emma singgah sini

Masz Sidek said...

JOM BW segemn Nasz :

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

mlm tadi pun sy insomania ^^

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yg sama.
jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

terima kasih :)

Maya said...

haha. tu diaaaa... ayat dengan perkataan tu perlu dititikberatkan jugak, kann :p

anyway, jemputlah ke blog sy

LoveJean said...

lari tema nih....
ahhahhaha....

miraedo92 said...

dr segmen yg sma~
http://miraedo92.blogspot.com/

Mr. E'raz Fadli said...

Datang dari Segmen : Spontan Mr. NasZ.. Salam pagi Jumaat.. ;)

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

una imana said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak huhuh

NasZ said...

list group spontan dah kuar. jemput terjah dan tengok kespontanan dorang yang join. hehehe.

list kat sini

http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/spontannya-dorang-ni.html

Nyue said...

Done follow you,datang dari segmen yg sama gak...Hope follow back k :)

Jom Blogwalking..

http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

said...

im sabahan too
follow u too
http://comelstory.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

singgah sini
dr segmen yg sama
done follow y0ur !

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

majirashid said...

owwww..majirashid datang melawat,...

http://majirashid.blogspot.com/

umiliza989 said...

datang dari segmen yang saya
http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

follow juga

farhanamasdo said...

burung hantu . :) haha . follow sini . jom jengah blog simple saya pulak :)

http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Cappuccino said...

Haha , kan dah jadi ayat kontroversi . Hehee ~ memain je. Singgah sinidari segmen yg sama ! Jemput dtg belog :)


http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

keli menari said...

meh sini pulak . dah follow awk :) http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dtg jenguk sini :)

http://strawberryitubuah.blogspot.com/2012/04/segment-nasz-spontan.html

are_lin@yu said...

Dari segmen yg sama..ayu follow sini..;-)

cik dila.. said...

comeynyo selipar..hehe..hai,salam kenal :)

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

ILA SYAMILA ♥♥ said...

hai. ila singgah sini dr segmen same. meh ler datang blog kita. nak follow pun boleh ;)

http://ilagula.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Riz Kim said...

dtg dri segmen yg sama n follow here
http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

saya follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

MuaR said...

Hello :D dari segmen yang sama ,,sudi2 singgah di http://ceritamuar.blogspot.com

shafiq said...

hehe , ramai nye yang komen , nak komen pun scroll lama2 ,, ngeh3 ,,

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

Y | N said...

Dengan berbesar hatinya...
sy menjemput awk untuk singgah blog lama sy..

actually,sy dr segmen yg sama...

Atas beberapa desakan..sy terpaksa privacykan blog lama sy hampir 2 3 bulan..
sekarang sy publishkan semula dengan wajah yang baru..

Jemput singgah and feel free to follow sekali ^^
jgn risau sy akn follow balik..
just drop ur link at my cbox...

ketegar.blogspot.coml

#TQ.

rAIHan said...

singgah sini dr segmen yg sama, jemput dtg blog raihan.


http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-spontan.html

PeRmAtA bIrU said...

jalan2 dan follow sini.. dari segmen yg sama...

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D