Sahabatku

Tuesday, March 6, 2012

Fettuccine carbonara..yang simple lagi..

Assalamualaikum :)





Hye morning uols!
nak share pasal menu dinner sya semalam..biasalah cari yang paling simple jer nak masak..lgpun tekak tgh nak makan ala western katanya ahaks! pengsan jap :P

Ni jer yang sya sempat nak masak sebab kena siapkan order ciskek daro kawan..sambil2 tunggu kek masak sempat la siapkan fettuccine carbonara ni..saya guna sos instant jer tapi ada tambah susu dan cheese sket supaya sos tak pekat sgt dan yang pasti lebih creamy dan paling penting KOLESTEROL..mak aihhh!! haha
Sepinggan besar saya kerjakan..mmg sedap :)

Kalau teringin nak makan carbonara ni lunch nanti boleh la carik!




p/s hadiah yang terbaik boleh kita berikan pada orang lain adalah doa :)





TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Cik Rose Cute said...

memang simple giler hihihi

misshannajr said...

yup..guna instant jer..jimat kos juga :)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D