Sahabatku

Wednesday, February 22, 2012

Oven panas tp tuan punya oven yang nak meletopss!!

Assalamualaikum :)



Dah berapa hari tak update blog..semalam baru balik dari kg agak kepenatan sebab dari kg terus pergi tempat kerja..

Malam ni pulak busy sket sebab buat sebijik kek coklat dan juga muffin..
alahai huduhnya la kek haku! :(
depa ni yang nak juga order walaupun tak cantik huhu..
yang muffin tu pulak nak bagi sebagai cenderahati untuk pengarah hospital esok sempena pelancaran kempen go green kat unit kami..kalau sempat esok la update pasal majlis tu hehe..sekali dengan resepi muffin ni..
Bosan dah kan asyik-asyik bagi benda yang sama jer kalau ada perasmian ke apa..sekali sekala kita tukar style pulak..bagi muffin kat pengarah haha..kalao staff kat ofis tu murah rezeki dapat la rasa kot..kalau tak mesti pengarah nak bawa balik tuk family dia..
Yer! gaya konfiden jer nak bagi cenderahati kat orang kan..entah sedap ke tak haha..resepi asal tu ok..mana la tau yang sya buat ni tak sama rasanya kannn...

So nak beredar dah dari depan lappy ni sebab tulang belakang pun dah rasa macam lemah lembut dah haha!
gudnite uolss..papai!~ ~__~V


p/s stress sgt dengan orang hari ni..takpe..takpe.. huhuhu


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

wah sedap nye >_< nk sikit.!!!

misshannajr said...

tQ cik hehe..mana tau sedap..tak rasa pun :P biasa jer..kalau dekat boleh gak bg rasa kan..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D