Sahabatku

Monday, February 27, 2012

"IntanBerlian's First GiveAway"

Assalamualaikum :)


Ya Allah..berapa hari tertangguh nak join GA ni..bukan sebab apa..bila bab folo blog dan Like fanpage sponsor tu la sya akan stuck kat situ dan akhirnya trtdur haha..saya bukan setakat tekan button folo tu jer..layan dulu N3 best..tgk2 gambar kat page dorang hehe..akhirnya tadi berjaya dah folo dan like semua sponsor..nasib baik sempat ingat nak sambung sebelum 29hb ni..kalau tak melepas la haha

Ok pada sapa2 yang sama mcm saya, walaupun dah lewat tp masih belum terlambat rasanya nak join GA ni..mana tau ada rezeki boleh dapat hadiah best2 hehe..moh ler terjah Blog IntanBerlian kalau rasa-rasa nak join tu..

Ni antara sponsor untuk GA Intan ni..kena cikedaut la kalau nak tau apa hadiahnyer ok!

  1. Blog House of Pines Boutique
  2. Blog The Bag Galore
  3. Blog Gojez Houz
  4. Blog Butikpinkku
  5. Blog Miz Irya Boutique
  6. Blog Scarf SweetHoney
  7. Fanpage Fashion Twister
  8. Blog Pretty Lens Store
  9. Blog Shuhadah Bajuibu
  10. Blog BabyIbu
  11. Blog Coklatmanis2u
  12. www.dewi.me
  13. Fanpage SUKA collection
  14. Blog NADICRAFT
  15. Blog Herba Tihara
  16. Facebook Moe Closet
  17. Blog InDiana BouTiQue
  18. Blog Cik Pingu
  19. Blog QasehnyaRania
  20. Blog Fieda Rafli


p/s gudluck tuk korang okies! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

IntaNBerliaN said...

Thanks join..

Good luck tau..

ieyza afieyna said...

gudluck ;)

misshannajr said...

intan & iezya ~ tQ..amin...moga dapat salah satu hadiah yg ohsem itu hehe

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D