Sahabatku

Saturday, February 25, 2012

"Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"

Assalamualaikum :)



Hye morning uolss!!
Pepagi lagi dah berjalan merata-rata sampai la kat korea..*huhh* berangan haha..
Dari semalam lagi niat nak buat beberapa N3..wah beberapa tu..tp at last terbongkang depan lappy seawal jam 8.30pm..dah 2 malam mcmtu tau! benci..

Pagi ni nak sambung niat tu tapi terbantut lg sebab asyik BW tak reti nak balik kat blog sendiri..tp bila jalan2 mesti jumpa benda2 best!
tak caya???
tgk la pic kat atas tu..tu la benda bagusnya haha..
saya nak join GA pulakss..
GA ni simple sangat syarat2nya..nak join pun sng hati..lalalala..
kalau nak cuba nasib kot2 ada rezeki nak dapat souvenir dari korea..silakan la serbu Belog Wawa Abdullah


p/s berangan jer nak p korea..dapat keychain pun ok la kan haha


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Marliyana Mayamin said...

Salam . Hi . Nak mintak tolong sikit dgn awak boleh tak ? sy ada join contest . tolong like gambar ni boleh tak ?


1) Klik LIKE fanpage >> https://www.facebook.com/Nurwiyah.Boutique

2) Klik LIKE photo peserta >> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=323005137746147&set=a.317180981661896.68831.210590215654307&type=3&theater

may allah bless u always dear..tq..
Chat Conversation End

wawa abdullah said...

hehhe..terima kasih join giveaway sy.. :) if rezeki awak..sy inform ye.. ^_^

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D