Sahabatku

Tuesday, February 14, 2012

Demam GA...gud luck uolsss!!

Assalamualaikum :)

Lembab betul la nak update blog sekarang..selang sehari jer mampu buat N3..dah berapa malam asyik tertidur depan lappy..nasib baik tak menggigau sambil tidur tangan dok menaip hehe..kot la mimpi yang bukan-bukan habis la uolss ni tau kan haha!

Malam tadi nak join satu GA, biasalah syarat-syaratnya kena follow dan like fanpage sponsor..baru sampai sponsor ke 4 terus tak sedar diri haha..mungkin itu la yang terjadi ada peserta-peserta GA di mana sya jadi salah satu penaja..tahniah buat tuan punya blog pupel.blogspot.com sambutan menjadi-jadi erk! dah nama pun mega kan..harus la besar-besaran hehe..tak sabar nak pos kan hadiah pada pemenang brooch dari sya..mungkin tak seberapa tapi ok la kan.. :)

Betapa gigih juga kawan-kawan yang dok terbaring..terlentang..tergolek..ada yang sampai nak pengsan *buat cerita* dok follow dan like sponsor...semangat macam ni la kita nak kan..rasa macam nak tambah jer hadiah yang sya nak sponsor tu bila tengok ramai peserta...tp bg sya mimpi dulu la malam ni..kot-kot dapat ilham nak bagi apa kat uolss..hehe..

Hrm! nampak sangat dah ngantuk bila taip asyik backspace memanjang..ntah apa-apa dah sya taip..nak taip lain huruf takde kena mengena plak yang diketuk..haihhh la..

ok la uolss papai..selamat malam..



p/s sekali mimpi bopren..eh! takkan nak bagi bopren kat uolss!! haha pssttt!! bila masa plak ada bopren ~____~V


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

Pupel Liyana said...

haha thanks kakak. bukan dyeowg je terlentang. saya pun tak tidur malam untuk mega giveaway ni. tak duduk senang hehehe. tapi puas sebab mencapai sasaran yang ditetapkan ewahhh..

misshannajr said...

harus la kan tertonggeng terlentang tuan tanah...

Nelumbo Nabilah said...

tag

http://nelumbonabilah.blogspot.com/2012/02/little-ribbon-give-away.html

tertonggeng lagi la mlm ni nampaknya nak join GA ni ye =)haHAHAHA

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D