Sahabatku

Friday, January 27, 2012

Korang pun macamani ke?

Assalamualaikum :)

Hai, malam ni baru la berkesempatan nak hapdet blog kesayangan hamba ni :)
rasa rindu sgt naik menaip tp mmg sngaja bekukan otak bila dah sampai rumah..walaupun ada idea nak menulis tp rasa sgt tak larat untuk menyusun kata-kata..

sejak hari rabu lepas mmg hari yang sangat memenatkan..normal dah bg kami kalau ada public holiday jer memang mcmni la keadaannya..lagi2 kalau cuti jumaat atau isnin..pesakit kami datang berduyun-duyun..dari pagi hingga ke petang orang tak berhenti datang..dah la staff ramai cuti sambut CNY..kami dah berusaha sedaya upaya melayan setiap kehendak pelanggan kami..puas hati dapat bg perkhidmatan yang baik pada pelanggan..hoyayy!!~~ :)

Jadi harini happy sgt..tak tau kenapa sebab kalau happy sebab esok cuti sya kerja lagi esok hahaha...mungkin dah genetik kot kalo hari jumaat jer happy..genetik la sgt..mcm apa jer!

selamat berhujung minggu korang! (:

p/s kalo lelaki lg patut double triple happy sebab kena solat jumaat..





TERIMA KASIH SUDI BACA :)

12 comments:

Asyikin said...

sayela org tu, tapi tang hari rabu bersemangat sikit, sebab wednesday halfday! Hihihi

Ezad Skytech said...

hee...macam sy je...hari jumaat mmg best...sebab esok cuti...hee~

misshannajr said...

@syikin..alolo bestnyer halfday..keja kat mana la yg best sgt mcmtu..nak keja sana boleh tak :P

misshannajr said...

@ezad best la awak cuti..sya kerja lg esok..nsb baik bulan ni ahad sya off..tp takpe rezeki :)

sekamar rindu said...

salam...

monday..biasalah.."monday blues..:))

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Saya adalah sebaliknya sebab pada mula hari bekerja itulah hidup saya tidak sunyi kerana ada rakan untuk saya jumpa dan berbual... maklumlah saya ni kerja sendiri, jadi bila ada masa tengah ada tekanan perasaan tu, cuma ada rakan-rakan untuk "menyelamatkan" perasaan saya tika itu...

paling penting pelanggan datang biasanya pada hari Isnin hingga Jumaat... Hari penting dan kritikal bagi seorang usahawan atau peniaga....

misshannajr said...

@sekamar rindu..patut isnin la kena semangat hehe..

misshannajr said...

@ahmad zaki..betol tu kdg2 suasana kat umah dan kat tempat lain perasaan kita kan..moga trs sukses ye! :)

Woofer Storm said...

datang sini time cuti2 malaysia..hehehe

slmt pagi.follow sni..

IntaNBerliaN said...

hihii.. dulu sy ketika msh kee cam nilah... start kerja mls je.. heheh

misshannajr said...

@woofer storm tQ sudi singgah dan folo.. :))

misshannajr said...

@intan..sya selalu smngt juga kalo isnin tp mst ada yg spoil mood..x suka hehe

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D