Sahabatku

Saturday, December 3, 2011

Bukan geng bas sekolah tau!!



Assalamualaikum :)

Tadaa!! cantik tak org dlm gambar ni..blueekk!! haha sendiri muntah..sekian..
Ni bukan kad sebarang kad tau..korang ada???? takde kan..kalo nak jugak sila la rajin2 jenguk belog cik akak kita ni dan sila join geng fiQ'Ra dan korang pun dapat kad ni hehe..
ala jom la kita support geng2 blogger kita..dia ada mcm2 plan tau tuk geng dia ni..bleh join konspirasi kalo nak buat segmen ke pebenda semua..konspirasi??? hahaha...ingt ni genk kongsi gelap ker..
Nway tQ pada Cik Mas sbb "bina" geng ni----> sya jer org tua yg dok sebok2 join ni heehe..
semoga berjaya buat apa yang dirancang :))


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.295622997145375.70148.257419187632423&type=1

misshannajr said...

dah ambik la..dah gantung pon kat blog sya hehehe..ke ada kad baru lg??

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D