Sahabatku

Tuesday, November 29, 2011

Jom Join BLOGLIST nurulauni tahun 2011



Assalamualaikum :)


dah start dah..hehhe..ala dah lama tau tak join segmen bagai ni..rindu la nak join last minute :)
malas nak ckp banyak tau..jom sapa yg masih bertuah nampak N3 ni sila la menjoinkan diri..bukan sng nak msuk bloglist org tau kalo bukan tahap pemes mcm abg Ben tu..gigit jari la..ada chance ni kita ramai2 la join kan heheh..sila halakan mulut tikus anda ke belog cik auni..ok!
babai...

p/s .............


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

nurulauni said...

tq ye..auni dah masukkan nama awak dalam senarai bloglist auni..jooom terjah..

fiQ'Ra said...

hye hanna comeyyyyy.. boleh ambil blogger card untuk geng fiQ'Ra yer.. thankss :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/huhhh-24-blogger-card-for-geng-fiqra.html

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D