Sahabatku

Thursday, November 3, 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500



Assalamualaikum :)

Dah lama tak join segmen bagai..kali ni nak join plak c genk punya segmen..kalo genk buat contest tuk blog yg follower sgt ciput pasti daku dapat award hehehe..org dah beribu riban follower daku baru jer 65 org..hikhik..

Bah sapa2 yg agak2 sama kasta dgn sya tu jummm kita serang Blog C genk..kot2 la boleh tambah sikit sahabat2 blogger kita xde la ciput sgt kan haha!!~~tQ genk sbb prihatin pd kami..ewahh!! dah mcm aduan rakyat plak dah..

Syarat2 penyertaan:

  • Sila pastikan Follower kurang 500 orang..sgt layak ni..kalo bawah 100 pun layak sgt hikhik!!
  • Follow genk..sya dah follow lama dah~stalker hehe
  • Buat entry bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500..tgh dok usaha dgn gigihnya menaip..
  • Letak Banner di atas dan link ke entri ini
  • Sdh siap, hantar link ke ke ruangan entri ini
  • Last boleh join 11.11.11 sebelum jam 2 petang..nasib rajin BW mlm ni..kalo x mst trlps dah

p/s akan berusaha sedaya upaya menerjah blog korang..sila sediakan nasi briyani atau sekurang2nya segelas jus tembikai ok!! :D



TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

Adik ChoChopper said...

Yeahh! Adik Chopper Follow Sini Dari Segmen Yang Sama! Rajin-Rajin Datanglah Blog Adik Hee.. =)

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Jemput Join Contest Adik Sekali~ ^_^

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

Cik Eykaa said...

follow blog comel nie dr segmen yg same :')

far_east said...

pinjam selipar akak blh hehe...

salam kenal dari segmen yg sama.... =)

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D