Sahabatku

Thursday, November 10, 2011

Angel hair goreng+telur dadar+kopi secawan=nikmat

Assalamualaikum :)

Morning uolss!!~
Tgh bekfes ni sambil2 tekan keyboard hehe..sengal kan..pagi2 lg dah hapdate blog kesayangan..sebenarnya mmg dah plan nak msk bekfes pg ni..bgn jam 5.30 lg subuh dan xmo tdr balik dah sbb xnak pintu rezeki trttp balik..pengajaran dr smlm sya tdr balik pas solat subuh dan akhirnya over sleep dan kelam kabut pegi kerja..dan mcm2 hal jadik..arghh! tensen..jd pg ni xmo ulang dah :))

Mlm td dah siap rebus dah angel hair sya..dah siap potong bawang bagai jd pg ni tinggal goreng jer..hujan ni kat KK sekarang..nikmat rasanya pagi2 yg sejuk ni mkn angel hair goreng dgn telur dadar sebiji dan secawan kopi..nak share?? meh la hehe..ada lebih ni..tp nak bawa pegi opis bg member2 mkn..jom mkn sekali..jemput :))






p/s habis la muncit perut..pas bekfes baru mandi hohoho!!! =P


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

fiQ'Ra said...

mcm best je ni.. hehe :)

misshannajr said...

sila cuba esok pg hehe..suka angel hair dr meehoon besa tu sbb sedap la mee dia..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D