Sahabatku

Saturday, October 8, 2011

Cerita kat airport!!

Assalamualaikum :)

Td pegi jemput adik kat eport..tgu lama jgk la dlm stgh jam sbb flight dr JB delay plak..sempta jugak la sya dok perhatikan org2 yg kat eport tu..mana yg dok tgu org..yg tgu nak fly dan juga yg baru jer smpi..tergelak bila tgk gelagat masing2..

Sya sebenarnya mmg suka tgk gelagat org2 kat eport..mcm2 gaya esp pada dressing..masa ni la masing2 bergaya sakan bagaikan nak buat fashion show..mana yg pakai baju yg cuma bbrpa inch jer ttp badan..make up pun mcm nak pegi majlis, padahal nak ddk dlm kapal jer..hurm! taknak kalah dgn makeup pramugari kot hikhik..ada juga yg pakai ala2 nak pegi negara yg sdg musim salji jer lagaknya..pakai sweater bulu2,,scarf yg lilit kat leher tu..snow cap pun pakai juga hahhaha..adeh la...padahal penerbangan dlm negeri jer tu..tak smpi 2 jam pon dah smpi..

byk lagi fesyen pelik2 yg kita blh jumpa kat eport..tak caya try la perhati,,,tgk sket2 sdh..kang lebam plak biji mata kena baling dgn high heel yg 3 inch tu hehehe..lg satu yg paling tak suka tgk bila ada yg dok heret binatang peliharaan masuk boarding skali..erk! bukan menatang hdp tau..ala teddy bear la..rabbit la..pink panther pun ada gak..kalo kecik xpe la..ni besar lg teddy bear dr tuannya..

p/s ntah2 uolss pun ada buat cmni tak hikhik..jgn buat malu kaum blogger la dik nooonnn oiii...buat biasa sudoh..mcm nak p naik bas jer..



TERIMA KASIH SUDI BACA :)

6 comments:

Juan said...

saya biasa aje. * ye ke? :)

Ini Kisah Tia said...

hahaa . betul tu .. selalu duduk epot perati depa semua ..

misshannajr said...

Juan~~ tak pecaya la haha..mst juan pon pakai sweater bulu2 ni kan ;)

Tia~~ geli hati kan tgk gelagat depa! haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yup..betul2..mcm2 gaya ada..^_^

ConnieAgAhmad said...

ahahaaa.. lucu la kakak ni.. suruh dorg ikut mcm gapil la.. pernah pakai selipar mcm di atas tu naik kapal mulih kg..

misshannajr said...

Lily~~kannn...klakor sungguh kdg2 sbb cuma kat eport org mcmtu hehehe..

Gapil~~alaaa...tipu la, dulu ms kita student aka budak2 lg bukan ko pun ada bawa teddy bear jgk ka tu hahaha..tp wajib mst sweater la kan..tnpa bulu ya! ;P

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D