Sahabatku

Sunday, September 25, 2011

Segmen Bro BA lg..Saya pilih yang ini :)

Assalamualaikum :)

Jeng..jeng..jeng..lama tak join segmen tau..tgh BW td nampak bro BA kita buat satu segmen..so apa lg merempit dgn kadar yg segera nak menyibuk apa yg dah terjadi!! puhh!! nasib baik sempat walaupun berapa minit lg kedai dah nak ttp ;)

Bro BA suruh pilih 5 belog yg menjadi pilihan hati dlm segmen ni..
Tadda!!....
walaupun payah nak buat pilihan ayat skema..
akhirnya sya pilih ini dan ini..hehe

http://armzstory.blogspot.com/   
blog ni sempoi..dan byk tutorial..sgt brguna utk blogger baru mcm sya :D

www.alyaesprezzo.com
Blog ni comey pinky minky..kemas..i like! hehe

http://cekedismanis.blogspot.com/
Alahai...lemah semangat bila tgk belog yg comey2 ni..tak tahan hati tgk esp header yg sgt chantek tu..hehe

http://mamaqist.blogspot.com/
sempat layan beberapa N3 kat blog ni..hurm! mcm makcik2 membebel haha..tp menarik dan logik..matang lebih sesuai kot :D

http://ezralghazali.blogspot.com/
dah cikedaut rata2 blog mst kalerful..tp belog ni sgt plain..N3 pun not bad..boleh layan la kan..so sya pilih ini tnpa perlu kata apa2..hikhik..

sekian.

p/s Ya Allah bukan sng nak pegi satu2 belog ni dgn menggunakan broadband yg dah nazak ni..*___*
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

8 comments:

Alya Esprézzo™ said...

hehehe..terima kasih! :)

misshannajr said...

sama2 awak :D

zieyzain said...

nahh dapat suda follow,tq ar singgah. ba bley la niey slalu lepak sini kan..ehe..etoo amoi sexy kim salam ba..haha~

aNasaLbasa said...

singgah dr segmen BA.. tak sempat join pun... tp singgah juga...sila bls kunjungan blk ye...

EzrlG said...

hi hanna! thanks! tunggu nanti saya reply balik dengan review dalam next entri

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tq dear.!>.;).bru smpat nk open blog ...huk4..

Mama Qist said...

hoho u cakap i macam makcik2 yang membebel..neway thanx u pilih blog i..i mmg malas nk letak gmbar byk2..berat nk upload..nanti org muak tgk muka perasan cantik i..hoho

Mama Qist said...

sory tak smpat wat entry balas..i sibuk open house ri tu..nt i buat..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D