Sahabatku

Sunday, September 18, 2011

Best ke MYVI baru tu??

Assalamualaikum :)
image curik dr belog org


Amboi! uolss ada yg sya nmpk pakai keta baru u..ehem..ehem..nak tumpang sket boleh?? hehe..
sakan ek uolss pakai myvi baru..jeles tau!! dah la enjin pun 1.5 tu..mst sedap bawa kan..

tp kan sbg pengguna myvi lapuk haha..sya rasa design myvi baru ni mcm ada kureng sket la compare dgn yg sblm ni..mcm pelik sket..kalo makeup pun dah tak nmpk sporty sgt mcm myvi SE..dan yg paling sya tak berkenan part yg MYVI tu..mcm tak best sgt la..besar..

uolss!! jgn buruk sngka tau..i ckp ni cuma pndgn dr sisi semata2..bukan bertujuan nak mengutuk atau dengki ke haper sbb i cuma pakai myvi buruk tu haha..

kalo uolss rasa best takpe la..masing2 ada pndpt sndri..lgpun sya cuma tgk dr luaran jer..kat dalam blm penah tgk lg..tp mmg dah byk upgrade dr sblm ni kan...selamat berkereta baru sapa yg pakai keta baru tu hehe.. ^__^
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

3 comments:

Qaseh said...

sama la kita
sy pun pengguna myvi yg buruk

siti kektus said...

design lama lagi lawa. itu yg kite rasa lah. hehe ;p

misshannajr said...

Qaseh~~ bukan buruk la..kita pakai myvi otai hehe..sdp skit kan :D

@Siti kektus~~kan..kannn..design baru ni dah mcm getz pulak..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D