Sahabatku

Wednesday, October 10, 2012

Pentingnya gambar untuk entry

Assalamualaikum :)

Ececeh!! sekali timbul dua tiga kali tenggelam tiba2 pulak tajuk umpama blogger otai yang nak bagi tips..kemain ko kan hanna hehe,,

Ni pendapat saya sendiri la kan..kalau orang lain tak tahu la..
bila saya dah mula  blogwalking ke sana kemari sambil lenggang kangkung mak limah..benda pertama yang akan tarik perhatian saya adalah gambar..bila nampak gambar macam menarik walaupun belum baca isi kandungan tersebut huihui...terus la terjah bagaikan lipas kudung :P

Gambar yang menarik memang akan buat kita tertarik nak tahu apa benda la si tuan tanah nak ceritakan...selalunya memang menarik la seiring dengan gambar yang ditunjukkan..

antara blog yang memang hampir setiap entry pun ada gambar macam Blog Abang Beben yang tunjuk gambar si comel beliau..sapa lagi kalau bukan Qhallif tembam tu hehe...dan juga Blog IntanBerlian ..blog kak ina ni rasa macam tak sah kalau takde gambar..paling koman pun dia akan letak print screen nuffnang beliau haha..lagi menarik..berebut orang nak tengok tau kihkih..
serius memang best..

walaupun entry ni sendiri takde gambar miahaha!!! sila la baca juga ok :P
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

6 comments:

IntaNBerliaN said...

print screen nuffnang??.. hahahhahha... kelakarlah hanna ni... hihii

*tiba2 plak rasa malu... ekkeke

ct cheery said...

haha..betoi2x..pix leh jadi tarikan

Che Rosliza Che mat said...

suka entry ada pic boleh cuci mata...kikiki

misshannajr said...

@IntaNBerliaN hehe..yelah kdg2 akak letak print screen traffic kan..sonok tengok org berduyun2 dtg blog akak :P

misshannajr said...

@ct cheery kannnn..sonok tengok gambar kita pergi baca pulak..pastu komen hehe

misshannajr said...

@Che Rosliza Che mat wah ssaya cuci mata guna eye mo jer kak haha..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D