Sahabatku

Monday, July 16, 2012

Tutorial Pengenalan Photoshop versi Bahasa Malaysia

Assalamualaikum :)

baby

Aduh! berkuap rasanya panas sangat..dah la tadi pergi merempit kat bandar Kuching ni tak jumpa-jumpa jalan kembali ke pangkal jalan..memang orang baru pasti akan sesat kalau drive sendiri..bandar ini sangat besauuuu...seyes besar..


Hangin juga bila asyik sesat kihkih..


Eh! uolss ni nak share benda baik ni dengan uolss..
Semalam saya jumpa kat FB...suka sangat sebab memang mudah lepas terjumpa tutorial ni..


Kalau korang rasa tutorial photoshop yang korang ada sebelum ni agak susah sikit sebab dalam bahasa inggeris..bukan susah sangat tapi masalahnya malas nak membaca kan hehe..kalau bahasa kita baca sikit pun dah senang nak catch up..


Kalau orang nak boleh la terjah ke I Luv Islam.com ...
Dah terjah??? see i dah kata senang kan...mudah nak paham semua ...


Terima kasih sangat-sangat kat I Luv Islam.com...crew korang memang terbaik la..semua ada..nak artikel yang menarik pun berlambak kat sana..




p/s pasni boleh la giat nak mengedit kan :P
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

6 comments:

Cik Rongoks said...

hikhik..ika xsuka photoshop sbb xpndai nk guna ^^

misshannajr said...

@Cik Rongoks bila tgk tutor ni rasa mudah sket..akak pun x suke sblm ni hikhik

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka guna photoshop...kalau dah tau asas mmg senanglah..tapi dah lama dah tak edit2 guna photoshop ni sebab hari tu pc kena format software tak install2 lagi...

misshannajr said...

@LiLy @ MumMyQiStInA saya pun teda berapa pandai hehe

IntaNBerliaN said...

akak xreti guna photoshop.. huhuu

misshannajr said...

@IntaNBerliaN apa lg kak dah ada tutorial mudah ni blh la godek2 hehe

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D