Sahabatku

Wednesday, July 25, 2012

Guna jer shampoo kereta baru rambut berkilat

Assalamualaikum :)


Alhamdulillah dah sudah sahur tadi..walaupun hanya nasi dan telur goreng dah cukup sebagai bekalan untuk seharian..nak masak lebih-lebih malas la pulak..


Ni nak tanya ni, korang la kan esp uolss yang wanita-wanita out there! ecehceh...haha..lelaki jarang kot alami masalah ni..uolss ada masalah rambut rontok tak haha..rambut gugur la..saya dah bertahun alami benda ni dan semakin hari makin teruk bebenor dah..tapi belum sampai tahap nak botak lagi la..


Kalau uolss pun alami masalah yang sama boleh la share apa petua yang korang guna..kot la ada bahan-bahan tradisional ker selain dari shampoo yang jual kat kedai tu..


Tak tahan dah bila sikat rambut jer mesti berterabur rambut gugur kat lantai..dah la ayah tak suka sungguh kalau nampak rambut bersepah kat lantai..stress mokcik tau!


Baru 2 hari yang lepas beli lagi dua shampoo, satu herbal shampoo satu lagi yang treatment punya..yang tak tahan shampoo treatment tu bau sebijik macam shampoo kereta hahaha...harapnya berkilat-kilat la rambut serupa kereta lepas kena polish miahaha..sabar jer la..yang penting masalah rambut gugur ni setel..kurang gugur pun dah ok kot :D






TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

misz_eyza said...

eyza pun penah alami camnie dulu kak...ada org kat sebab resdung...tp lepas eyza potong rambut bagi pendek sikit, alhamdulillah dah kurang yang gugur...kalau dulu takut nak sikat sebab sekali sikat, segumpal ada keluar.

misshannajr said...

@misz_eyza syukur la akak takde resdung pun..akak sama jer rambut pendek ke panjang tetap rajin gugur..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D