Sahabatku

Monday, June 25, 2012

Korang ada kawan spesies camni tak?

Assalamualaikum :)


Ahahaha! ganas kan..tapi cool sangat ada kawan macamni..memang tak ambik hati la kalau keluar ayat sikit punya ganas..bagi saya kawan macamni memang super true la!

saya tergelak siot tengok ni..teringat balik gelagat masa kat hostel dulu..ayat sikit punya takde penapis air..hahaha..

Saya lebih selesa berkawan dengan spesies ganas ni tapi hati baik wei! hakhak..
Rindu nak ada kawan macamni..sekarang kalau ada pun semua jauh...takde kawan nak sepak2 kaki masa tidur..curik lauk member dari pinggan dia pastu ganti dengan lauk saya yang tak best hahaha...
tu bukan jahat tau! tu namanya kemesraan..

Oleh kerana saya ni tergolong dalam orang yang agak out spoken maka sesuai sangat la ada member jenis yang tak makan ati punya...paling koman pun makan penyepak jer sebab tutup lampu toilet masa dia tengah beriadah dalam tandas haha..

peace yoalll! :)



TERIMA KASIH SUDI BACA :)

6 comments:

IntaNBerliaN said...

xpnh lak ada kwn camgini.. :-)

Waalid5035 ™ said...

Alhamdulillah,kawan2 saya bergurau time kne mase je..klu x,mereka merupakan sahabat2 yang baik...^_^...

tapi kalau slalu mcm shbt ganas tu,agak2..bolehla dapat kaki makan dia..haha

misshannajr said...

@IntaNBerliaN hehehe ni mesti geng baik2 ni..seronok juga dpt kwn cmni..

misshannajr said...

@Waalid5035 ™ hehehe..dorang ni baik sebenarnya..cuma nak mesrakan keadaan ni la gaya mereka..tp satu saya suka kawan cmni dorang sgt tak fake..kalau ada yg tak kena dorang akan ckp trs trng..bkn mcm sstgh kwn yg baik tapi bila kita buat salah pun tak berani nak tgr :D

Natasha said...

serius..sangat kool n kelakar!
thumbs up (=

misshannajr said...

@Natasha kool kan..walaupun sakit hati jer hahaha..

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D