Sahabatku

Thursday, March 15, 2012

Tak Faham sungguh la..

Assalamualaikum :)

Hye..
sekarang dah hampir jam 3 pagi tau..sya masih dok depan lappy ni hah!
dah seminggu tak hapdet blog..bukan malas nak menaip atau idea dah kering kontang..
tp...
sya sgt tak paham la kenapa dengan line broadband celcom sya yg pada mulanya dulu laju kemain..sekarang nak buka FB pun kena tunggu sampai setengah jam lepas dah byk kali reload page..sakit hati tau macamni..nak buka blog lg la hampeh langsung tak boleh..

Dah berapa malam sya tertidur depan lappy sebab asyik dok loading memanjang sya pun landing kejap..tau-tau terjaga dah jam 2 pagi..sebelum off lappy try lagi pun masih juga sama lembabnya..

Sekarang pun kes yang sama la juga..terjaga tadi hampir jam 2 smpi sekarang baru ok sket..ni pun berjaga sebab esok cuti hehe..kalau tak kim salam la nak berjaga..

Harap2 esok internet ni tak buat hal lagi..tension tau!



p/s tahniah pada yang menang hadiah dari sya (GA Pupel Liyana)..dua2 orang batu pahat..InshaAllah esok sya pos :)
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

IntaNBerliaN said...

Broadband saya pun selalu slow... plg laju waktu mlm lah.. tp xlarat lah jugak kalu asyik tunggu mlm br nak bk blog... :-)

tp kalu limit dia blm hbs.. laju memanjang..hehhe

Cik FaRiZaM said...

sila la update.kami menanti update dr kamu.

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D