Sahabatku

Sunday, January 22, 2012

Segmen I Hobi saya: Blogwalking + Follow

Assalamualaikum :)


Aduss!!! pening pulok tgk burung kuning dok terkelip2 hahaha..jgn marah ek mimie..
Ni gara2 tak boleh tdr sya pun BW td dan jumpa ni kat blog mialiana..hurm! menarik juga ek..nak join la kalo cmni..simple jer peraturannya..jom ramai2 join..tekan jer burung kuning tu kalo nak join :)..tarikh tutup pun lambat lg..23hb ni eh lmbt lg ker? hehe

Saya nak tag Miss Nadya dan Hanna Aleeya...


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

15 comments:

Mimie said...

thanks join.. selamat berkenalan n happy blogging :)

misshannajr said...

tQ mimie..selamat berkenalan juga :D

nurmujahidah said...

tq folow blog event muja,, jangn lupe follow blog official muja,, mujadafewa.blogspot.cot
muja follow here :D

hanna aleeya said...

thanx tag.. hehe

Engku Muzahadin said...

Salam perkenalan` Singgah dr segmen yg sama` Jemput ke teratak sy jg ek :)
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html?showComment=1327194828689#c1833615986907732242

Mak Usu said...

Mak Usu balas kunjungan.. follow sini k.. Rajinnye buat kek..hihi..sedap..!

kewchik said...

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena datang dari segmen yang sama .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

IBU AQIL said...

dari segmen yg sama Done follow sini...

http://nazrieda-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Cik Rose Cute said...

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri nur afiqah said...

hai...
saya dari segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

dyabunga said...

dri segmen yg sama..balas kunjungn.. hehe.:D

misshannajr said...

tQ pada semua yang dtg berkunjung..salam perkenalan buat korang semua..rasanya mana yg dah folo sya tu sya dh folo balik..happy blogging uolss :))

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 121. hee. very lucky kan. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D