Sahabatku

Saturday, December 10, 2011

iPhone 4 ker samsung galaxy SII...ker iPhone 4s glupp!!!

Assalamualaikum :)

Bak kata boss sya "bulan doblas ni tak ngam utk kamu"....ye ye oh jer boss sya ni..muncul dr zaman apa ntah, moden kemain tp pikiran zaman batu hahaha..syok la dpt kutuk boss sbb dia tak baca N3 ni hikhik *jgn tiru yer adik2 nnt tak naik gaji plak* :P gurau jer..

Mmg hakikatnya bulan ni mcm2 bnda jd kat sya..nak buat llist pun mls! huhh..tp paling tak tahan bila jumaat lepas henpon pink sya rosak tetiba..elok jer pas htr msg dia buat hal..trs mengong jap sbb nak kol tak boleh, sms apatah lg..gelap gelita jer skrin..rasa mcm kalah ms anugerah skrin jer..

Rasanya ada penah buat N3 juga pasal henpon sya rosak last time..mmg dia la yg rosak lg skrg ni!! bikin panas kan..KAWAN-KAWAN SILA JGN BELI HENPON SLIDING!!! huhu..mmg cepat sgt rosak..td pegi tnya kat kedai mmg mslh yg sm jgk..flexi cable yg rosak dan cost nak baiki RM80..giler kentang sungguh la..mls dah nak baiki..

Bila dah buat statement berani mati ckp tanak baiki tu mst ada niat lain ni kan huhuhu...eh hahaha..yeps! sya nak beli henpon baru..tak kira..tak kira..tak kira budget lg..haha..kalo ikutkan hati yg dah duke lare ni..mmg..mmg nak jer beli seperti tajuk di atas..apatah lg dgn hasutan boss sya suh beli iPhone mcm dia..mmg teringin sgt tau..siap hasut beli iPhone 4s lg..nak makan pasir try la beli..pastu tolak keta pegi keja :S

Dari semalam tak habis2 pegang calculator saintifik nak kira budget..kot la ada kuasa 2..tak pon kena kira sin bagai kan hakhak..duit syiling dlm tabung pon hbs sya kira $____$..selamat membudget!!

p/s habis la bonus dan claim OT bulan ni..sob..sob.. :(


TERIMA KASIH SUDI BACA :)

4 comments:

Bui Junaidi said...

beli samsung S2..terbaikkk..kak bui da pakai,mmg best

misshannajr said...

mmg mengidam pun kak..dah lama dah tp blm ada sbb nak beli sbb hp msh ok..skrg dah kuat la alasan nk beli hehe..ok ek? ada org ckp batteri cpt habis..monthly ok tak kalo amik yg plan punya?

Cik Purple Pinkypuff said...

yup.. ko ambil samsung la.. iphone tu ndak tahan.. cua ko tgk di youtube.. ada tu test pasal samsung sama iphone.. skejap jak tu iphone pcah.. tp tu samsung tahan lagi..

misshannajr said...

@CP bah ngam la ni hbs la bonus aku haha! terbayang2 kunun

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D