Sahabatku

Sunday, December 18, 2011

Berkhatan..korang ada pengalaman lucu tak?

Assalamualaikum :)

Wah!! tajuk N3 yg mmg tak boleh blah la..ada ker patut tnya pengalaman berkhatan yg lucu..dah sah2 budak2 yg nak kena 'potong' tu takkan bergelak sakan kan..lg pun pompuan berkhatan masa baby..mana tau apa2 :P

Ok..ni nak tnya pengalaman yg korang pernah nampak la..msa abg atau adik lelaki berkhatan ker..mana la tahu kot ada yg larik dr rumah sbb takut..tak macho langsung! hikhik..boleh la ckp cmtu sbb sndri tak rasa hehe..

Sya sendiri ada banyak pengalaman lucu masa tgk org berkhatan sbb pernah join team kesihatan utk majlis berkhatan beramai2..hurm! ada yg menjerit mcm org bersalin..tak tahan dengar..rasa ngilu dan kelakar..haha!
ada yg malu2..dan ada juga yg pengsan lepas jer kena "potong" takut sgt gamaknya..

Pernah ada sorang mualaf..dah dewasa la kan...dia join budak2 ni berkhatan kat hospital..masa tgh kena "potong" c pemotong ni pun borak2 la dgn dia..rupanya2 dia berkhatan sbb nak khawin,,dan yg paling bestnya bila dia bgtau yg dia akan kahwin lg 2 minggu..Hahhh!! terburai gelak ketawa semua crew..mula la ada yg mengusik.."rugi la ko nnt" haha...mamat ni pun satu hal..dah tahu yg luka tu takkan sembuh cepat knpa la pegi berkhatan last minute..ok! sya tak berada di tempat kejadian yer sbb org dewasa babe..bilik kena asing dr budak2..18SX haha..

Dan td ada last group yg berkhatan kat hospital..besa la kalo setakat meraung tu bukan sorang dua..ada yg baru jer smpi dah ngs nak balik umah..balik la sgt kan..smpi bila ko taknak berkhatan dik oi! makin tunggu lama makin sakit la jawabnya haha!!
kali ni pun ada sorang mualaf join..hensem jer ah chai tu pakai baju melayu hehe..sempat lg! alahai tergelak plak tgk dia malu2 jalan pun tak berapa betul pas kena "potong"..merah muka dia hehe..takpe la walaupun tak wajib berkhatan bg saudara baru tp bgs utk tujuan kebersihan..sekian... :D

p/s kalo pompuan berkhatan umur cm lelaki gak cmner la ek?
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

coachnike28 said...

ESOK...MUNGKIN ADA SEBAB ANAK AKU YANG DARJAH 4 NAK MASUK JAWI....MARI KITA LIHAT APA AKAN JADI....DOAKAN YANG BAIK-BAIK OK...

misshannajr said...

hehe..budak skrg ok kot..berani..bukan mcm2 bapak depa dulu2 :P
InsyaAllah ok tu...

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D