Sahabatku

Monday, October 3, 2011

kereta makin banyak atau tempat parking makin sikit..



Assalamualaikum :)
tak tahu nak kata apa hhihi..


Tgk tajuk N3 macam mengong jer kan haha..ada ker patut tempat parking makin sikit..kalo keta makin byk yelah jgk logik..aisshh! hanna..hanna..apa nak jd ni..tak berapa nak center kot arini..yer mmg x berapa..

Td masa pegi bank nak bayar keta..tempat tu jer paling RHB paling dekat..kalo tak mmg sya takkan pegi sana la..mmg hot spot utk menaikkan darah kalo bab nak carik parking..mmg ssh sgt..tempat yg sempit tp ramai org..eh byk kereta..dr jalan nak masuk lg dah jammed..urghh! dlm ati kata mst xde parking ni.10 keta masuk xde pun keta yg kuar huhu..takpe try jer la dulu..

wahh!! rejeki ni..masuk2 jer trs dapat parking..sengih ler hikhik..bila urusan semua dah setel sya pun xnak lelama kat sana..baik ati kan nak bg chance kat org lain parking plak hehe :D kunun....
elok jer smpi kat keta..aduyaii!! ada insan seberani hang jebat telah mendabel park kan kereta beliau kat kereta hamba..cisss!! eh cool la babe..try check kot2 insan tersebut ada tinggal num phone beliau..carik smpi kat atas jln la..kot2 terbang dek angin..eks! takde jgk..amboi ni dah lebih..dabel park kat keta org tnpa tinggalkan sebarang kesan..xde sivik lngsg :s

sya pun try pulak bukak pintu keta trsbt dgn harapan yg alarm keta tu akan menjerit dan tuan beliau akan segera dtg..alahai..snyp pulak la menda ni..silent mode kot keta dia..org yg lalu lalang pon tgk sya penuh dgn kecurigaan..mst dlm hati kata "berani sungguh la minah ni siang2 buta dpn ramai org plak tu nak kopek keta org" hahaha..mst ada pnya yg buruk sngka td..padahal dorang tak tahu pun sya yg sebenarnya teraniaya..sob..sob.. ada jgk org suh sya hon jer , tp kena jg etika la kan..mcm x sopan lngsg buat mcmtu..lg2 sya park dpn klinik..

dah lama tgu tak jgk dtg makhluk yg empunya vios trsebut...sya pun dok try usha org yg kat dlm klinik dpn tu..bila tnya memasing dok geleng..aissh! keta hantu ke ape ni xde org punya..tetiba ada sorang aunty tu mcm pandang jer..sya pun tnya la kot dia punya keta..sya ckp aunty ke parking keta vios kat depan ni..dia pun selamba jer angguk..puhh! lega..dah jumpa tuan vios ni..sempat jgk la marah aunty tu sbb sya paling tak suka org yg xde sivik mcmtu..x kira la tua ke muda..mmg teruk marah org tua tp kalo sya tak tgr mgkn dia xtau yg dabel park tu mmg salah..emo jap!-sya pon msk la dlm keta tgu anak aunty tu pegi alih keta dia..bertambah kebingungan bila tgk anak aunty tu blurr pegi kat keta dia yg mmg elok jer parking kat lain..la pehal plak ni..dan tetiba lg ada seorg pompuan dtg..yer instinct sya mengatakan dia la heroin dlm citer ni..mmg betul pon..vios tu kepunyaan beliau..rupanya yg xde sivik tu seorg amoi seksi..

moral dr cerita ni...lain kali jgn suka ati jer parking keta..kalo keta awak tu ringan dah lama sya angkt pastu bawa larik..opss! 
aunty tu pulak lenkali dgr betul2 sbb keta anak dia buka vios pun hahaha..kesian jer free2 kena marah pastu anak dia bingung..

sekian...

p/s terima maklumat..proses dan keluarkan.......dengan betul hikhik..makan jagung keluar pun jagung..




TERIMA KASIH SUDI BACA :)

5 comments:

^ Uncle Syaf ^ said...

yezza

kot kat malaya parking sesuke hati dah dapat surat cinte yg maha gersang dari orang lain

misshannajr said...

hahaha..maleh den nak ngabeskan kertas beserta dakwat pen yg mahal..bg cop tapak kasut mgkn lg best :D jahat giler hehe

Juan said...

Fuh, rosak kereta tu.

zieyzain said...

haha,..yahh bikin panas tukan klu org men dabel2 park dpn kreta niey, naseb xdtunggu bejam-jam,..ehehe=)

misshannajr said...

ziey~~ iya bah..mmg org ndada sivik jak buat mcmtu..penah jgk ada org dabel park keta aku tp dia bg num..ok jgk kan wlpn bazir krdt jak kol haha

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D