Sahabatku

Monday, October 3, 2011

Jom tambah trafik blog!

Assalamualaikum :)


Nak join segmen dr Blog Salwaismail ...
jom join ramai2..
tarikh tutup 5 okt 2011 pukul 2.30pm...so cepat korang! ada 2 hari lg..
ada hadiah tau..sapa yg sumbangkan trafik paling tinggi dpt hadiah :D


p/s hilang rasa itu..huhu
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

10 comments:

salwaismail said...

thanks sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !
btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

misshannajr said...

Salwaismail~~tQ sbb buat segmen ni hehe..sya hnya tau join jer nak meriahkan majlis :P

Eyrn~~ tQ awak sbb sudi follow sini..nnt sya dtg jenjalan kat belog awak k :)

wanie wonek said...

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

misshannajr said...

Intanberlian~~ alamak kena terjah la hikhik..tQ awak polo sya..selamat berkenalan jgk..just call me hanna ek :P

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Tambah trafik dan kenalan awak..
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

misshannajr said...

ai si genk nah ni..selalu bah aku dtg jln2 sana blog ko..hehe

shy princessha said...

hi...dtg terjah dr segmen yg sama...
sudah follow di sini...
jmput dtg blog saya pula...=)

NasZ said...

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D