Sahabatku

Thursday, July 21, 2011

Camtu jer ending nyer...

Assalamualaikum..
blm titon ker?? hehehe..agak2 la smpi dua N3 dlm masa berapa jam jer cik hanna ni..over la tu kannn..dasar lappy dok kendong mcm baby gamaknye kan hakhak..kutuk diri sendiri..asik org jer kutuk kita apa kes..nak gak tumpang sekaki kan haha!!


Eh!! uolss layan x citer ANISSA kat TV3 tu..sya sanggup taw tgu tiap mlm selasa smpi khms (nmpk x penipuan sya kat sini..alien kot larat x tdr dr mlm selasa smpi khms tu)sbb nk tgk citer tu..wlpn trpksa tongkat mata dgn lidi penyapu..mlm td jer terskip tgk sbb lidi penyapu habis stok..trtdr awal la plak..bukan "TER" yer, mmg sngja tdr awal..hihik..


Mmg best la citer tu..pelakon utama 4 org c cantik jelita tu mmg pebret i..dah la lawa, lakonan pun mantap..c eizlan dgn zamarul pun i loikee hehehe..tp kan yg paling best mst la jalan crta dia..honestly sya ckp, blm penah jmpa sahabat yg sebaik Anna tu..mmg sgt sygkan kwn2 dia..kalo la ada sahabat mcmtu sy akan syg dia smpi nafas sya yg terakhir..pehal plak tetiba emo ni..dushh!!! lap hingus....


Mlm ni rupanya last episode..dgn kesyahduan sya pun layan la smbil menitis airmata (td meleleh air liur, sungguh x senonoh kan)..sedikit tersedu sedan..sya ni mmg cengeng..malu....sungguh sya rasa kecewa melihat persahabatn dorang jadik cmtu..dan yang paling baik jd mangsa..harus ker begitu???


Kalo korang..sanggup tak bila tau shbt baik sndri rampas suami kita??  KITA ekss!! sejak bila kita share suami ni..abaikan....dan airmata sya bagaikan empangan pecah dah bila scene Balqis mati..bukan sedih sbb balqis mati tp terharu tgk kebaikan c Anna tu..sob..sob..


Rasa nak meraung jer..waaawwawa...huuhuu..jth trs graf perasaan hiba bila tgk ending dia cmtu..bg la dramatik sket..ni Anna muntah..hbs..ntah2 kena food poisoning ker apa..bg la ana p buat check up ker..cedey..cedey..moh ler kite tdr..sambung dlm mimpi plok..nak ending camner pun :P




p/s nak sgt ikut perasaan ngko..jadik jer pengarah!!! gluppp...
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

0 comments:

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D