Sahabatku

Friday, July 8, 2011

Aku dah terlambat ker???

Assalamualaikum..
tak tau sebenarnya nak tulis apa untuk N3 pertama ni..sebenarnya ni bukan la blog pertama sya, sebelum ni dah penah ada tp alkisahnya dek kerana kesibukan yang agak melampau hingga berlaku sesuatu dan terkubur la blog sya tu..kat mana kuburnya pun sya xtau hahaha...kesian kan...bukan apa, ntah semut jenis apa ntah yg sya mkn smpi password pun dah lupa..puas nk mengingat last2 maleh den nak menyerabutkan kepala maka tercipta la blog ni...trpksa start drpa awal..xpelah kan..rasanya sya belum trlambat lagi la nk memulakan sstu perkara..harapnya kali ni sya dapat konsisten nak jaga blog ni..dan yg paling penting kali ni password bagai sya dah catit kat dlm notebook sya..hehehe..pelupa tahap kritikal sungguh kan..setakat ni la pembuka bicara tuk kali ni..nnt sya buat house warming party kat sini ek hehehe :D
TERIMA KASIH SUDI BACA :)

2 comments:

Lia Lomi said...

hihihi, LIa juga pelupa tahap tak ada tahap.. macam mana tu ye??..ngee.. salam kenal. :)

misshannajr said...

Lia~~ tu la pasal..nak kata tua tu xde la tua sgt..byk wayar putus kot sya ni.BTW salam perkenalan awak :D

Post a Comment

tQ sebab sudi komen kat sini :D